Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Ερώτημα Διαθεσιμότητας I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Βοιωτίας
Τρίτη, 30-05-2023 I  

 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΥΡΑ

Η Επιχείρηση

100_0608_F16110.JPG  Το Ξενοδοχείο AΥΡΑ βρίσκεται στην παραλιακή πόλη της Αντίκυρα, στην Βοιωτία και σας περιμένει όλο το χρόνο, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον για να κάνει τη διαμονή σας όσο το δυνατόν καλύτερη.  Η θέση του είναι κεντρική, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για διαμονή, που επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδυάσουν την ηρεμία των διακοπών τους με τη διασκέδαση. Θα εξερευνήσουν τα γραφικά δρομάκια, θα γευθούν υπέροχες γεύσεις στις ταβέρνες, θα απολαύσουν τον καφέ τους στις καφετέριες ή θα διασκεδάσουν στα μπαρ που θα βρουν εκεί. Εναλλακτικά θα μπορούν να κάνουν τα μπάνια τους στην θάλασσα και να χαλαρώσουν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.  
 
 
 
 
  Tα 18 δωμάτια που το ξενοδοχείο διαθέτει, μεταξύ των άλλων παροχών προσφέρουν μπάνιο με
ντουζιέρα και τουαλέτα, παράθυρα που ανοίγουν, θέρμανση, κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, ψυγείο και μπαλκόνι. Παρέχονται ακόμη τουριστικές πληροφορίες υποδοχής, καφετέρια όπου σερβίρονται ποικιλίες ποτών, ροφημάτων και καφέδων και θέσεις στάθμευσης για εκείνους που διαθέτουν τα δικά τους οχήματα.


Εκτυπώσιμη μορφή