Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Τιμές I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Ερώτημα Διαθεσιμότητας I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Βοιωτίας
Τρίτη, 30-05-2023 I  

 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AKTAION

Η Επιχείρηση

141429012akteon1_2_F10907.jpg  Το ενός άστρου Ξενοδοχείο Ακταίον βρίσκεται στα Αντίκυρα. Η περιοχή είναι ιδανική για οικογένειες και λάτρεις των θαλάσσιων σπόρ ενώ στην γύρω περιοχή προσφέρονται γραφικές ταβέρνες και καφετέριες όπως και σούπερ μάρκετ για τις απαραίτητες και βασικότερες αγορές.

Η πρόσβαση που θα έχουν οι επισκέπτες στην θάλασσα θα είναι γρήγορη και εύκολη. Οι επισκέπτες θα βρουν λειτουργικά και κλασικά διακοσμημένα δωμάτια που μεταξύ των άλλων παρέχουν τηλεόραση, εξοπλισμένο μπάνιο με είδη περιποίησης, πετσέτες, ντουζιέρα και τουαλέτα,παράθυρα που ανοίγουν, θέρμανση, κλιματισμό, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, ψυγείο και μπαλκόνι όπου είναι το ιδανικό σημείο χαλάρωσης μετά από μια κουραστική ημέρα.
 
Οι επισκέπτες θα μπορούν να δειπνήσουν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, που σερβίρει τοπική κουζίνα σε ένα κομψό και παραδοσιακό περιβάλλον. Οι επισκέπτες θα πάρουν τις βασικές τουριστικές πληροφορίες από την υποδοχή ενώ μπορούν να νοικιάσουν ποδήλατο ή να ασχοληθούν με την πεζοπορία. Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να γίνουν δεκτά κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Εκτυπώσιμη μορφή