Επικοινωνία Χρήσιμες Συνδέσεις  
Είσοδος Μέλους  
 
  ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
ΑΡΧΙΚΗ   Αξιοθέατα / Προορισμοί   Δημοφιλείς Προορισμοί
ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΡΟΛΟΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
 
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Ο Παρνασσός, με υψόμετρο 2.457 μέτρα, είναι ένα από τα ψηλότερα βουνά της Ελλάδας και καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της δυτικής Βοιωτίας. Προσελκύει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό στη φύση ή των λατρών των χειμερινών εξορμήσεων. Είναι γνωστός για το μοναδικό φυσικό τοπίο του, για το χιονοδρομικό του κέντρο, για την Αράχωβα και για τα παραδοσιακά χωριά του.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι το μεγαλύτερο και αρτιότερο όλης της χώρας και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, που φτάνουν εκεί για να κάνουν χειμερινά σπορ. Το Χιονοδρομικό Κέντρο διαθέτει 19 πίστες και πραγματοποιεί μαθήματα χιονοδρομίας για κάθε ενδιαφερόμενο.

Εκτός των χειμερινών σπορ, στον Παρνασσό υπάρχουν ορειβατικά μονοπάτια, ποδηλατικές διαδρομές και ιαματικές πηγές. Ειδικές διαδρομές μέσα στη φύση προσφέρουν μοναδικά τοπία μέσα στην πυκνή βλάστηση. Ο Παρνασσός είναι ο πρώτος σε σειρά προτίμησης προορισμός για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
ΔΑΥΛΕΙΑ
ΑΛΙΑΡΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΑΡΑΧΩΒΑ
ΘΗΒΑ
ΘΙΣΒΗ
ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ
ΑΝΤΙΚΥΡΑ
ΔΙΣΤΟΜΟ
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα
Δρομολόγια
Ταξί - Ραδιοταξί
Φαρμακεία
Νοσοκομεία
Αστυνομία
Δημόσια Διοίκηση
  Αξιοθέατα / Προορισμοί

Δημοφιλείς Προορισμοί
Μνημεία
Μουσεία
Αρχαιολογικοί Χώροι
Εκκλησίες / Ιερές Μονές
  Εκδηλώσεις

Τοπικές Εκδηλώσεις
Αθλητισμός
Πολιτιστικά Δρώμενα
  Επιμελητήριο Βοιωτίας